Kristiansminde_kilehusene_01
Kristiansminde_kilehusene_03

Kristiansminde_kilehusene_05

Kristiansminde_kilehusene_11

Hyggeligt fællesskab i trygge og grønne rammer

Naturen spiller en central rolle i Kilehusene, der har en fantastisk placering midt i et enestående kuperet landskab. Her er grønt og frodigt, og områdets utæmmede beplantning tiltrækker desuden et rigt og spændende dyreliv.

Uforstyrret udsyn over mark og eng
En vigtig præmis for Kilehusene er, at alle beboere skal have fuldt udbytte af de unikke omgivelser. Derfor er rækkehusene anlagt i to såkaldte cirkelslag, der åbner sig ud til landskabet og integrerer naturen i bebyggelsen. Det betyder bl.a., at hver eneste bolig har uforstyrret udsigt over de åbne marker og enge.

Plads til det sociale
Bebyggelsens cirkelslag favner hver deres unikke uderum, der tilhører alle beboerne i fællesskab. Udearealet er en fredelig rekreativ oase, hvor der både er plads til et spil rundbold og fodbold, en hyggelig sludder med genboen eller sociale arrangementer med f.eks. gril på festpladsen.

Børnevenlige rammer
Kilehusenes nærmiljø udgør desuden de perfekte rammer for børnene, der trygt kan færdes i bebyggelsen på egen hånd. De kan sagtens selv gå på legepladsen eller løbe over til nabobørnene, uden den helt store ”forældreovervågning”.

Kontakt LokalBolig

Du er meget velkommen til at kontakte LokalBolig, Hersegade 4, 4000 Roskilde

Tilmeld dig vores nyhedsmail