kilehusene-EXT_02

Kilehusene-EXT_04

Kilehusene-EXT_01

Autentisk charme og rene linjer i ny nordisk stil

Det er Holscher Nordberg Architects, der står bag den smukke og nyskabende arkitektur i Kilehusene. Inspirationen er hentet i den nye nordiske stil, der bygger på naturlige materialer og den gedigne kvalitet, vi er kendt for i Norden.

Viderefører de skandinaviske kvaliteter
Stilen viderefører det autentisk skandinaviske udtryk, der samtidig suppleres af moderne enkle linjer og afdæmpede farver. Resultatet er en smuk nyfortolkning, der fusionerer det charmerende og varme med det rå og rene.

Den nordiske stil og stemning gennemføres desuden i nærmiljøet, der beplantes med skandinaviske arter, såsom slåen, lærk og birk.

Træhuse i ét med naturen
Kilehusene er opført med træ som det bærende element i konstruktionen, ligesom træ indgår som et vigtigt materiale i selve indretningen. Facaderne er holdt i mørke nuancer med grå tegl i samspil med sorte facadeplader. Den særlige kombination af farver og materialer, komplimenterer de naturlige omgivelser frem for at ”overdøve” dem.

Utallige muligheder i Kilen
Kilen er en helt unik arkitektonisk detalje, der bl.a. er med til at skabe bebyggelsens cirkelform. Men Kilen udgør også et ekstra ”rum i rummet”, der kan indrettes og anvendes på et utal af individuelle måder.

Tilmeld dig vores nyhedsmail

Find vej til Kilehusene